Free shipping on orders over $50 ✨

Søk
Close this search box.
kr 30
Safira scarf er strikkeoppskriften på et superenkelt, lett og herlig, rillestrikket skjerf. Det er strikket på pinne 8 mm i ett nøste alpaca bling bling fra rico design, 50 gram = 90 meter skjerfet strikkes fra nakken og formes ved økninger på midten og i hver side. det kan enkelt lages større ved å strikke av 2 eller 3 nøster slik at det blir til et godt sjal. størrelsen på skjerfet etter vask og blokk er lengde 122 cm, bredde midt på 28 cm.
Zafira scarf er strikkeoppskriften på et superenkelt, lett og herlig, rillestrikket skjerf. Det er strikket på pinne 8 mm i ett nøste alpaca bling bling fra rico design, 50 gram = 90 meter skjerfet strikkes fra nakken og formes ved økninger på midten og i hver side. det kan enkelt lages større ved å strikke av 2 eller 3 nøster slik at det blir til et godt sjal. størrelsen på skjerfet etter vask og blokk er lengde 122 cm, bredde midt på 28 cm.

Related products

Fast delivery

Speedy shipping, get styles fast.

Free Returns

Easy, hassle-free returns at no cost.

Exclusive offers

Special deals for our loyal customers.

Quality guaranteed

Premium fabrics and craftsmanship.

#BeachVibesOnly

Soak up the sun in style with our latest collection

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

You might like…